Domov / Rezultati iskanja / Proizvodnja sirov in nove tehnologije
Proizvodnja sirov in nove tehnologije
Vsebina programa
Primeri proizvodnje italijanskih, hrvaških, francoskih in avstrijskih sirov. Naravna sirila in oprema v mlekarstvu. Izdelava mehkih in poltrdih sirov, posebnosti pri izdelavi sirov, mikrobne kulture (praktična delavnica) Proizvodnja svežih sirov Proizvodnja mehkega sira tipa Škripavec Proizvodnja kajmaka Proizvodi na osnovi sirotke, albuminska skuta
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, drugo
Oseba za stike
Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
2 dni (15 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
/