Arhiv novic in dogodkov - 2021

Objavljeno 21. 5. 2021

Udeležite se Tedna vseživljenjskega učenja in razvoja kariere

Center za vseživljenjsko učenje Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem od 24. do 28. 5. 2021 organizira Teden vseživljenjskega učenja in razvoja kariere, ki bo potekal preko videokonferenčnega sistema Zoom. V okviru Tedna bodo potekali informativni dnevi za magistrske in doktorske študijske programe, programi izpopolnjevanja, okrogla miza ter karierne klepetalnice. Več informacij o programu dobite na njihovi spletni strani.

Objavljeno 20. 5. 2021

22. Nacionalni teden prostovoljstva

Ob tretji obletnici Splošne uredbe o varstvu podatkov bo Informacijski pooblaščenec organiziral dva spletna seminarja, in sicer v sredo, 26. maja 2021, za srednješolske učitelje in strokovnjake s področja izobraževanja, ter v četrtek, 27. maja 2021, za strokovnjake iz izobraževalnih zavodov za tretje življenjsko obdobje.

Cilj obeh seminarjev je učiteljem in strokovnjakom s področja izobraževanja, na drugi strani pa strokovnjakom iz izobraževalnih zavodov za tretje življenjsko obdobje približati vsebine varstva osebnih podatkov. Več o spletnih dogodkih in prijavi najdete na spletni strani.

Objavljeno 17. 5. 2021

Spletna seminarja o varstvu osebnih podatkov – za srednješolske učitelje in strokovnjake s področja izobraževanja ter za strokovnjake iz izobraževalnih zavodov za tretje življenjsko obdobje

Slovenska filantropija med 17. in 23. majem 2021 že tradicionalno organizira 22. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva in prostovoljskih organizacij ter zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

Na Slovesni dan prostovoljstva, v torek, 18. maja, bomo razglasili prejemnike nazivov: Junaki našega časaNaj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/-a v javni upraviNaj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcevProstovoljstvu prijazna občinaNajboljša prostovoljska zgodbaNaj projekt medgeneracijskega prostovoljstva.

Na Veseli dan prostovoljstva, 20. maja 2021, pa boste od prostovoljcev lahko prejeli časopis Skozinskoz filantrop, ki ga bodo med 10. in 17. uro delili po večjih krajih v Sloveniji. V njem boste lahko prebrali prostovoljske zgodbe, spoznali izkušnje prostovoljcev in prostovoljk, različna področja prostovoljstva ter prostovoljske organizacije.

Objavljeno 19. 5. 2021

Tematska konferenca EPALE 2021: Jaz sem drugačen. Ti si drugačen. Skupaj smo raznolikost!

EPALE Avstrija 20. maja 2021, ob 13. uri, organizira spletno tematsko konferenco EPALE 2021 z naslovom: Jaz sem drugačen. Ti si drugačen. Skupaj smo raznolikost! Sodelujoči na tematski konferenci bodo poskušali odgovoriti na vprašanja:
Kako je mogoče temo socialne raznolikosti metodično obravnavati in posredovati v okviru vključujočega izobraževanja odraslih?
Kakšen potencial ima izobraževanje odraslih in skupnosti za ozaveščanje o diskriminaciji in asimetrijah ter za prispevanje k preprečevanju diskriminacije?
Oglejte si program konference in se pridružite razpravi (prijava).

Objavljeno 11. 5. 2021

Teden ljubiteljske kulture (TLK 2021)

Bliža se Teden ljubiteljske kulture – največji praznik kulture in umetnosti v Sloveniji. Potekal bo od 21. do 30. maja 2021. Vseslovenska akcija je namenjena podpori ustvarjalcev in promociji ljubiteljske kulture po vsej Sloveniji in v zamejstvu. Letošnja ambasadorka Tedna je Irena Yebuah Tiran, operna in koncertna pevka ter ljubiteljica knjig.
Na spletni strani https://tlk.jskd.si/seznam-vseh-dogodkov že lahko najdete številne dogodke s področja vokalne in instrumentalne glasbe, gledališča, lutk, folklorne, likovne in literarne dejavnosti, plesa in filma, ki se bodo odvijali znotraj Tedna.

Objavljeno 7. 5. 2021

Spletna razprava EPALE o razvijanju veščin za zdravo življenje v dobi covid

V razpravi skupnosti EPALE bo govora o razvijanju veščin za zdravo življenje v dobi, ki jo zaznamuje covid-19. Zdravje, finančna pismenost in odpornost so postale v tem času pomembne teme. Prav pismenost za zdravje ima pomembno vlogo pri opolnomočenju državljanov z veščinami, ki jih potrebujejo za osmislitev informacij, povezanih z zdravjem, in s sprejemanjem odločitev v zvezi s tem.

Vabimo vas, da delite svoje izkušnje in poglede o tem, kako naj izobraževalni programi za odrasle vključujejo pismenost za zdravje v obdobju pandemije. Razprava bo tekla 20. maja 2021, med 10. in 16. uro. Moderatorja razprave bosta Graciela Sbertoli, generalna sekretarka EBSN, in Tamás Harangozó, urednik pri EBSN. Na strani za komentarje pa že lahko zapišete svoje misli in predloge.

Objavljeno 5. 5. 2021

Webinar: Kako dosegati učne cilje z e-izobraževanjem

DOBA Fakulteta vabi na brezplačni webinar, kjer bodo predstavili, kako z e-izobraževanjem dosegati učne cilje, kako se spreminja vloga visokošolskega učitelja in kakšne izkušnje z e-izobraževanjem imajo študenti. Webinar, ki ga bo vodila direktorica DOBE Jasna Dominko Baloh, bo potekal v torek, 11. maja 2021 , ob 11. uri. Več o vsebini ter prijavi najdete na tem spletnem naslovu.

Objavljeno 19. 4. 2021

Aprilske e-Novičke Andragoškega centra Slovenije

Izšle so aprilske e-Novičke Andragoškega centra Slovenije. Osvetljujejo dogajanje v izobraževanju odraslih doma in v mednarodnem okolju. V tokratni izdaji preberite o mednarodni kampanji #weareALE in prvih načrtih za TVU 2021, ter se seznanite z zanimivimi zgodbami iz rubrike Migracije in izzivi večkulturnosti, Novi koronavirus in mi ter Kotiček je vaš.

Objavljeno 13. 4. 2021

Brezplačni tečaj Spletni in spretni - Orodja za delo na daljavo

Zaradi velikega povpraševanja po tečaju Spletni in spretni – Orodja za delo na daljavo, bodo na Srednji ekonomski šoli Roška v mesecu maju tečaj ponovili. Vabljeni odrasli, starejši od 45 let, zaposleni in brezposelni. Tečaj bo trajal 40 ur in ga bodo izvedli v 7 srečanjih. Prijave so možne do 20. 4. na elektronski naslov tea.seliskar-otrin@seslj.si ali na telefonu 040 607 135.

Objavljeno 12. 4. 2021

Strokovni posvet Izzivi priprave modela spremljanja svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih, ki se izvaja kot javna služba

V podporo razvijanju in vzpostavljanju celostnega in strokovno utemeljenega sistema evidentiranja in spremljanja svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih, bomo v letu 2021 na Andragoškem centru Slovenije organizirali 2 strokovna posveta.

20. aprila 2021 vas vabimo na prvi strokovni posvet z naslovom Izzivi priprave modela spremljanja svetovalne dejavnosti v IO, ki se izvaja kot javna služba. Vabilo  in urnik poteka posveta sta v prilogi, opis in prijavnica pa se nahajata na https://web.acs.si/sdio2021/.

Objavljeno 7. 4. 2021

Najava razpisa ASI – nova sredstva za razvoj kompetenc starejših zaposlenih

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je na spletni strani objavil novico o novem razpisu v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI, na katerem bodo podjetja lahko pridobila sredstva za usposabljanja svojih starejših zaposlenih, s poudarkom na usposabljanjih iz digitalnih veščin. Skupna okvirna višina razpoložljivih nepovratnih namenskih sredstev JR ASI 2021 bo 4.7 milijona EUR. Vlogo pa bo možno oddati od 19. do 23. 4. 2021.

Podrobneje bo vsebina razpisa predstavljena 13. in 15. aprila 2021 na informativnih e-delavnicah. Prijava na delavnici. 

Objavljeno 30. 3. 2021

Uporaba sodobnih spletnih omrežij za izobraževanje odraslih

Ljudska univerza Radovljica organizira izobraževanje o digitalnem marketingu, kjer boste spoznali, kako Facebook in Instagram uporabiti za uspešno oglaševanje izobraževalnih programov in pridobivanje udeležencev. Pridobili boste nove ideje in predloge, s katerimi si boste pomagali do boljših in prepoznavnih objav in oglasov. Izobraževanje bo praktično naravnano, zato boste lahko pridobljeno znanje takoj uporabili v praksi. 40 urno izobraževanje se bo pričelo 7. aprila in bo potekalo preko aplikacije Zoom. Več informacij dobite na spletni strani.

Objavljeno 26. 3. 2021

Spletna pogovora: Podjetnik in umetnik?, Podjetnik, obrtnik in founder

Vabljeni na spletna pogovora, ki ju bo vodil ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar Consulting, Blaž Branc. Pogovor, z naslovom Podjetnik in umetnik?, ki bo v torek, 30. marca, ob 13. uri, bo tekel o problemu današnje družbe: kreativni, umetniški posamezniki se spopadajo s svetom podjetništva in tržno logiko. 13. aprila vabljeni na drugi spletni pogovor, z naslovom Podjetnik, obrtnik in founder. Namenjen bo vsem, ki imate obrt, manjše storitveno podjetje, startup ali pa nimate podjetja, ga pa nameravate v kratkem odpreti. Več informacij o dogodkih dobite na spletni strani.

Objavljeno 25. 3. 2021

Predstavitev Navodil VIZ ob sumu ali potrjenem primeru okužbe s SARS-CoV-2 v zavodu

V prihajajočem tednu ni načrtovanih sprememb pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela na področju srednješolskega izobraževanje, višješolskega izobraževanja in izobraževanja odraslih, kljub temu, da smo v Sloveniji priča slabšanju epidemiološke slike, so zapisali v novi okrožnici MIZŠ.

Izpostaviti pa velja povabilo na predstavitev Navodil vzgojno-izobraževalnim zavodom (VIZ) ob sumu ali potrjenem primeru okužbe s SARS-CoV-2 v zavodu, ki ga organizira Epidemiološka služba NIJZ. Predstavitev bo tekla v živo (NIJZ YouTube Livestream) v petek, 26. marca 2021, ob 9. uri. Povezavo do predstavitve bodo zavodi prejeli dan pred dogodkom, v četrtek, 25. marca 2021. Vprašanja lahko zastavite na povezavi: https://anketa.nijz.si/a/126648 do četrtka, 25. marca 2021, do 10. ure.

Objavljeno 19. 3. 2021

Dan odprtih vrat na institutu “Jožef Stefan” – letos na daljavo

Ni razloga, da radovednosti ne bi dali duška. Vstopite v svet znanosti in obiščite največji javni raziskovalni inštitut v Sloveniji in širši regiji. Na Institutu “Jožef Stefan” vsako leto organizirajo tradicionalne Dneve Jožefa Stefana v počastitev rojstnega dne Jožefa Stefana, 24. marca. V soboto, 27. 3. 2021, med 9. in 13. uro vabljeni na Dan odprtih vrat Instituta “Jožef Stefan”, ki ga v sodelovanju z raziskovalnimi odseki in centri organizira Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan”. Dan odprtih vrat je namenjen splošni javnosti. Program in prijavo na dogodek najdete na spletni strani.

Objavljeno 17. 3. 2021

Tretja letošnja številka e-Novičk

V marčevski številki e-Novičk Andragoškega centra Slovenije predstavljamo novice iz domačega in mednarodnega dogajanja na področju izobraževanja odraslih. Poročamo o virtualnem obisku nizozemske delegacije predstavnikov ministrstva za šolstvo, kulturo in znanost ter občin, ki jih je zanimal slovenski pristop za razvoj kakovosti izobraževanja odraslih, ter o okrogli mizi z naslovom Glas raziskovalcev: Vzgoja in izobraževanje v času pandemije, ki jo je organizirala Zveza društev pedagoških delavcev Slovenije. V novi tematski rubriki lahko preberete zanimive prispevke na temo Migracij in izzivov večkulturnosti, zanimive prispevke pa objavljamo tudi v drugih rubrikah.

Objavljeno 12. 3. 2021

Vabljeni v projekt Pozabljena avtohtona zelišča

Spoznajte 11 avtohtonih zelišč, ki jih v današnji zeliščarski literaturi ne zasledimo. Aktivnosti, predavanja in delavnice bodo potekale na Ljudski univerzi Ajdovščina vse leto pod strokovnim vodstvom Nataše Mohorčič, ki bo udeležencem nudila strokovno podporo in jih usmerjala pri samostojnem delu.
Predviden začetek programa je v marcu 2021, po dogovoru med prijavljenimi kandidati. Program je brezplačen. Vsa navodila za vpis in potek programa dobite ob prijavi. Program bo potekal na daljavo, v aplikaciji MS Teams. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu anka.zajc@lu-ajdovscina.si ali na telefonski številki 05 36 64 752.

Objavljeno 12. 3. 2021

Brezplačni webinar o mentorstvu

Zakaj od mentorstva pričakovati več kot le prenos znanja? Kako do učinkovitega mentorskega sistema? Na webinarju, ki bo 19. 3., ob 9. uri bosta Ana Furlani in Eva Mermolja spregovorili o tem, kako vzpostaviti učinkovit mentorski sistem in na kaj moramo biti pri tem pozorni. Predstavili vam bodo tudi primer, kako so k vzpostavitvi mentorskega sistema pristopili v podjetju Mlinotest in s kakšnimi izzivi so se soočili. Prijave zbirajo tukaj.

Objavljeno 8. 3. 2021

Dogodki v Tednu možganov 15.–19. 3. 2021

Pridružite se pestremu dogajanju, ki bo tekel v okviru Tedna možganov med 15. in 19. marcem. Organizator dogodka je Slovensko društvo za nevroznanost –  SiNAPSA, ki Teden prireja že od leta 2004.Tema letošnjega Tedna je Človek ni otrok. Spremljajte njihovo spletno stran in FB strani Tedna možganov

Objavljeno 28. 2. 2021

Vpis v spomladanski cikel delavnic ZAVZETI ASI

Delavnice ZAVZETI ASI, ki bodo potekale od 24. 3. do 5. 5. 2021, bodo povzele ključne vsebine s področja razvoja in upravljanja starejših zaposlenih in so odlična priložnost za vse, ki želijo spoznati primere dobrih praks in uvesti ali nadgraditi strategijo upravljanja starejših zaposlenih v svoji organizaciji. Namenjene so vsem tistim, ki se v svojih organizacijah ukvarjate z razvojem zaposlenih (direktorji, vodje kadrovskih služb in HR managerji, kadrovniki in kadrovski specialisti …). Prijave sprejemajo do vključno 5. marca 2021 oziroma do zapolnitve prostih mest, na spletni strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS.

Objavljeno 27. 2. 2021

Izobraževanje na temo vključevanja migrantov v izobraževanje odraslih

Slovenska filantropija vabi na spletno izobraževanje o vključevanju migrantov v izobraževanje odraslih. Izobraževanje, ki bo potekalo 16. in 17. marca 2021, je namenjeno strokovnim delavcem na področju izobraževanja odraslih. Obsegalo bo 16 pedagoških ur. Prijave so možne do 5. marca 2021 preko sistema KATIS – Kataloga programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja. Kontaktna oseba: Franci Zlatar, e-pošta: franci.zlatar@filantropija.org, tel.: 01 430 12 88.

Objavljeno 27. 2. 2021

Brezplačni tečaji računalništva in fotografije

Ste stari 45 let ali več in imate največ dokončano V. stopnjo izobrazbe? Potem se lahko vključite v brezplačne tečaje računalništva in digitalne fotografije. Priložnost za učenje vas čaka na Mocis Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec.

Objavljeno 26. 2. 2021

Webinar: Zaupanje je most do vaših sodelavcev in strank

Tema tokratnega srečanja bo zaupanje. Kako lahko zaupamo sodelavcem, ki delajo od doma? Kako zaupamo, da bo delo opravljeno? Kaj storiti, ko je zaupanje porušeno? Odgovore na ta in podobna vprašanja bo predstavila Rozi Bernik, svetovalka za osebni razvoj, na webinarju v  petek, 5. 3., ob 9. uri preko Zoom. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Objavljeno 26. 2. 2021

Webinar: Namesto kritičnega razmišljanja izberite konvergenten način delovanja in razmišljanja

Ali veste, da dobri timi pri svojem delu namesto kritike uporabljajo konvergenco? Prisluhnite Simoni Roškar, podjetnici, komunikatorki in predavateljici na Višji šoli za multimedije v Ljubljani, ki bo predstavila konvergenten način delovanja in razmišljanja. Na brezplačni webinar, ki bo v torek, 2. marca, ob 9.00 uri preko Zoom, se prijavite tukaj.

Objavljeno 18. 2. 2021

Februarske e-Novičke Andragoškega centra Slovenije

februarskih e-Novičkah Andragoškega centra Slovenije lahko preberete prispevek o Forumu o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo, ki smo ga konec januarja soorganizirali ACS, SLOGA, Platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč, ter Slovenska filantropija.  Pišemo o dogodku v počastitev 100. obletnice rojstva brazilskega izobraževalca Paula Freira, utemeljitelja kritične zavesti in dialoškega izobraževanja. Predstavljamo pa tudi pogovor na temo doseganja ciljev trajnostnega razvoj.  

Objavljeno 18. 2. 2021

Spletni tečaji za uspešno izobraževanje na daljavo

Na Arnesu se zavedajo, da je izobraževanje na daljavo za učitelje zelo zahtevno s tehničnega in organizacijskega vidika, zato so pripravili različne množične odprte spletne tečaje – MOST. Udeleženci se bodo naučili, kako lahko izobraževanje uspešno izvajajo tudi na daljavo. Izvajati se bodo začeli 1. marca in bodo pokrivali številna področja. Na brezplačne tečaje se že lahko prijavite na portalu SIO.

Objavljeno 5. 2. 2021

Brezplačni webinarji za razvoj kadrov in zaposlenih

Centri za razvoj kadrov – KORAK v okviru Zveze ljudskih univerz Slovenije organizirajo brezplačne webinarje, namenjene razvoju kadrov in zaposlenih.  V petek, 12. 2. lahko prisluhnete Dubravki Rebernak in mag. Natalie Cvikl Postružnik, ki bosta predstavili Krog življenja in vrednote – zapostavljena vidika komuniciranja. Dodatne informacije o prijavah so objavljene na https://www.facebook.com/zlus.slo

Objavljeno 5. 2. 2021

Kompetence prihodnosti

Vas zanima, kakšna bo naša prihodnost dela? Še lahko zarišemo jasno ločnico med poslovnim in zasebnim življenjem? Katere kompetence stopajo v ospredje? Kakšni bodo novi načini dela in izobraževanja? Oglejte si predavanje Sande Jerman, ki že vrsto let deluje na podjetniškem in kadrovskem področju. Kliknite na videopovezavo https://www.youtube.com/watch?v=AcgjAVph6TQ

Objavljeno 29. 1. 2021

Evropski center za moderne jezike vabi k sodelovanju

Evropski center za moderne jezike (ECML) s svojo dejavnostjo spodbuja kakovost in odličnost jezikovnega izobraževanja v državah članicah. Delovanje ECML poteka v okviru štiriletnih programov, ki so razdeljeni na razvojni in diseminacijski del.

Ob koncu vsakega programskega obdobja izvedejo evalvacijo, s katero želijo ugotoviti, kaj delajo dobro in kje je prostor za izboljšave.

Pripravili so vprašalnik, s katerim želijo preveriti poznavanje in relevantnost projektov ter uporabnost nastalih virov in njihov vpliv na delo izvajalcev jezikovnega izobraževanja in jezikovno izobraževanje v Sloveniji. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo manj kot 10 minut časa.

Objavljeno 22. 1. 2021

Razpis za vpis v višje strokovno izobraževanje v študijskem letu 2021/2022

Na spletni stani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je objavljen Razpis za vpis v višje strokovno izobraževanje v študijskem letu 2021/2022. Glede na epidemiološko situacijo bosta informativna dneva organizirana v petek, 12. februarja 2021, ter v soboto, 13. februarja 2021 na daljavo. 

Objavljeno 22. 1. 2021

Razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove za šolsko leto 2021/2022

Na spletni stani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je objavljen Razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove za šolsko leto 2021/2022. V njem lahko najdete informacije o razpisu, novostih, informativnih dnevih, prijavno-vpisnem postopku, pa tudi o razpisu za vpis v dijaške domove. 

Objavljeno 22. 1. 2021

O čem pišemo v prvi letošnji številki e-Novičk

e-Novičkah Andragoškega centra Slovenije se spominjamo prof. dr. Sabine Jelenc Krašovec, predstavljamo nove publikacije, ki smo jih izdali pred kratkim, ter poročamo o dogodkih, ki smo se jih udeležili. Izvedeli pa boste lahko tudi več o pestrem dogajanju naše mreže v njihovih lokalnih okoljih. 

Objavljeno 11. 1. 2021

Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

Pridružite se Forumu o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo, kjer bodo strokovnjaki, prostovoljci in drugi udeleženci obravnavali problematiko migracij ter izzive vključujoče večkulturne družbe, ki temelji na strpnosti in medsebojnem spoštovanju. Izvedeli boste tudi kako krepiti takšno naravnanost tako pri otrocih kot odraslih, ter kako v ta prizadevanja vpreči formalno in neformalno izobraževanje in učenje.

Forum, ki bo potekal 20. januarja 2021 prek spletnega okolja Zoom, so z združenimi močmi pripravili Andragoški center Slovenije (v okviru projekta EPUO), SLOGA, Platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč (v okviru projekta #MigratED), ter Slovenska filantropija (v okviru projekta MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov). Dodatne informacije najdete na spletni strani dogodka, kjer do 15. januarja 2021 teče prijava.

Objavljeno 11. 1. 2021

Posvet Hibridno izobraževanje v času pandemije in po njej

Svet za razvoj SAZU pripravlja serijo treh posvetov o »Komunikacijskih tehnologijah za življenje na daljavo: med oddaljenostjo in odtujenostjo«. S posveti želijo spodbuditi poglobljeno strokovno razpravo o prednostih in pasteh različnih odločitev v tem obdobju, na poti pospešenega razvoja digitalne družbe. Najbolj izpostavljeno je področje izobraževanja, z vsemi pozitivnimi in negativnimi digitalnimi izkušnjami v času epidemije koronavirusa, zato prvi posvet z naslovom Hibridno izobraževanje v času pandemije in po njej posvečajo prav tej temi.  

Posvet bo v torek, 12. januarja 2021, s pričetkom ob 11. uri. Zaradi velikega zanimanja so organizatorji povečali število prostih mest. Registracija bo odprta do ponedeljka, 11.januarja 2021, do 17. ure oziroma do zasedbe prostih mest. Tistim, ki se ne boste uspeli pravočasno registrirati in se udeležiti posveta v interaktivnem virtualnem okolju MiTeam, bodo omogočili spremljanje posveta preko Youtube kanala. Na posvetu bo direktor ACS, mag. Andrej Sotošek, predstavil izkušnje z izobraževanjem odraslih na daljavo v času pandemije.  Podrobnosti najdete v vabilu.

Objavljeno 4. 1. 2021

Učenje na daljavo poteka v polnem zamahu

V času epidemije covida-19 in učenja na daljavo, dejavnosti različnih izobraževalnih ustanov niso zamrle. Nasprotno, obisk nekaterih dejavnosti na daljavo, se je celo povečal. Katere aktivnosti so organizirali na Ljudski univerzi Jesenice in na kakšen način so se jih lotili, so nam predstavile njihove strokovne sodelavke, predavatelji in udeleženci v zanimivem članku.

Skip to content