Group 3919

Izkoristite svoj potencial in izberite izobraževanje zase

Želite najti informacije o izobraževanju ali usposabljanju, ki vas zanima?

Nahajate se na portalu, ki ima veliko prednosti pred drugimi spletnimi iskalniki. V nekaj sekundah se lahko seznanite s aktualno ponudbo izobraževanj in usposabljanj različnih ustanov, ki jo sproti posodabljamo. Portal prav tako omogoča, da lahko že z nekaj kliki stopite v stik z želenim izobraževalcem.

Frame (1)

Učim se zato,
da bi vedel.

Si želite pridobiti formalno izobrazbo, da boste dosegli želeno stopnjo izobrazbe, pridobili spričevalo ali diplomo ali poklicno kvalifikacijo? Pridobite nova znanja in spretnosti, ki jih boste potrebovali v na znanju temelječi družbi.

Frame (2)

Učim se zato,
da bi znal delati.

Razvijajte svoje nove temeljne in poklicne  spretnosti, kot so digitalna pismenost, uporaba informacijske tehnologije, znanje tujih jezikov in druge spretnosti. Tako se boste lažje prilagajali novim izzivom ter postali bolj konkurenčni na trgu delovne sile.

Frame (3)

Učim se zato, da bi se razvijal kot posameznik.

Želite krepiti domišljijo, ustvarjalnost, razvijati nadarjenost? Odločite se odkrivanje kulture, izročila, vključite svoje izkušnje, da boste v procesu medsebojnega sodelovanja prepoznali bogastvo svoje osebnosti.

Frame (4)

Učim se, da bi znal
živeti v skupnosti.

Pridobite nova znanja o družbi, ljudeh, skupnostih, medsebojni različnosti. Naučite se blažiti napetosti med ljudmi, da bomo lažje živeli v skupnosti.

Seznanite se z več sto ponudniki
izobraževanj:

Seznanite se z več tisoč programi
izobraževanja in učenja:

20

Kako učenje vpliva na kakovost življenja?

Kaj so povedali udeleženci izobraževanj

Skip to content