Dogodek Svetovanje na enem mestu – SEM namenjen tudi odraslim

Svetovanje na enem mestu 2024 - vabilo

Andragoški center Slovenije tudi letos sodeluje pri organizaciji dogodka Svetovanje na enem mestu – SEM 2024.

Nacionalna strokovna skupina za vseživljenjsko karierno orientacijo (NSS VKO), ki deluje pod okriljem Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, bo letos organizirala dogodek že drugič. Z njim želijo povečati dostopnost informacij o možnostih izobraževanja in načrtovanja kariere za vse ciljne skupine – za mlade in odrasle. Cilj je omogočiti brezplačno karierno informiranje in svetovanje na enem mestu.

Svetovali bodo izkušeni karierni svetovalci iz različnih organizacij: iz kariernih centrov univerz, šolskih svetovalnih služb, zavodov za zaposlovanje, izobraževalnih organizacij za odrasle (iz JZ Cene Štupar in CDI-Univerzuma), e-študentskega servisa, Centra Kontura idr.

SEM 2024 bo potekal od 12. do 17. februarja 2024: od ponedeljka do petka od 15. do 19. urev soboto pa od 11. do 15. ure. Svetovanje bo v prostorih Javnega Zavoda Cene Štupar, v petek, 16. februarja, pa tudi v prostorih Centra Rog.

Poleg osebnega svetovanja bo vse dni v popoldanskem času potekalo tudi svetovanje na daljavo, za kar je potrebna predhodna prijava.

Več informacij najdete na letaku ali pišite na: vko@ess.gov.si.

Odrasli, izkoristite priložnost, ki je namenjena tudi vam!

Skip to content