Domov / Rezultati iskanja / Pek
Pek
Vsebina programa
Že navsezgodaj iz pekarn zadiši po svežem kruhu. To je delo peka, ki skozi izobraževalni proces pridobi znanje s področja tehnologije izdelave kruha in pekovskih izdelkov. Pomembna znanja poklica pek so tudi kreativnost, občutek za estetiko in prodajo izdelkov.
Pek se lahko zaposli v pekarnah, restavracijah, živilskih obratih, hotelih, trgovinah, industrijskih obratih ...
Več o vsebini:
Ogledate si jo lahko tukaj.
Program je namenjen
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
pek / pekovka
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje poklicno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija
Predstavitveni video
Oseba za stike
Nada Zupanc
04/277 21 20, 041 499 934
nada.zupanc@bc-naklo.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Naklo
Trajanje programa
Letniki: 3
Termin izvedbe programa
/