Domov / Rezultati iskanja / Porcijske sladice
Porcijske sladice
Vsebina programa
Porcijske sladice so trenutno hit! Poznamo jih več vrst, z drugo besedo pa jim pravimo Verino tehnika. Na tečaju se boste naučili izdelovati različne kreme, sadne in čokoladne teksture, podloge, posipe, drobljence in polive, ki skupaj tvorijo zanimivo in raznoliko sestavo sladic v kozarcu. Naredili pa boste tudi male pite (tartalete), mignone in "one bite" sladice.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
1 dan (5 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
/